Normes de convivència per al Teatre El Goula

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 09:00

El Centre Cívic El Roure presenta unes indicacions per tal de millorar el bon funcionament del recinte i millorar el respecte entre les persones usuàries de l'espai, especialment durant les sessions de cinema i les representacions teatrals.

El Centre Cívic El Roure ha elaborat unes normes de convivència a l'interior del Teatre El Goula per tal de millorar-ne el funcionament i fomentar el respecte entre les persones usuàries de l'espai, especialment durant les sessions de cinema i les representacions teatrals.

Així, per exemple, cal recordar que les persones menors de 12 anys hauran d'estar acompanyades per una persona adulta que se'n faci responsable durant les sessions. A més, no es podrà entrar a la sala un cop hagi començat l'espectacle (en el cas del cinema es permet un marge de cinc minuts).

Tampoc no es permet entrar ni menjar ni beure, a excepció del cinema, on es permetran crispetes i una beguda però no llaunes ni ampolles de vidre. També es recorda la importància de no embrutar la sala, no cridar ni molestar els altres usuaris i respectar el personal del Centre Cívic El Roure.

Les persones que no segueixin aquestes indicacions seran advertides pel personal de sala que, si s'agreuja el comportament, podrà determinar la seva expulsió del recinte.

Darrera actualització: 12.11.2019 | 19:25