Obligacions en matèria de prevenció d'incendis en solars sense edificar

Dimarts, 28 de maig de 2019 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues recorda a les persones propietàries de parcel·les sense edificar que tenen l'obligació de mantenir netes les finques per evitar incendis forestals.

Davant de la imminent arribada de l'estiu i l'important risc d'incendi, i també per motius d'higiene i salubritat, es recorda a totes les persones propietàries de solars sense edificar l'obligació establerta a la normativa reguladora de prevenció d'incendis sobre les condicions en què han de mantenir-se les finques.

Així les coses, s'han de realitzar les actuacions necessàries per a deixar les parcel·les en les degudes condicions, netejant el sotabosc i deixant-lo lliure de vegetació baixa i arbustiva, així com de vegetació seca i morta.

La tala de pins amb la finalitat d'aclarir l'arbrat de les finques, que també és recomanable en alguns casos, està subjecte a la presentació de la preceptiva comunicació prèvia a l'Ajuntament.

Les restes vegetals producte de la neteja no es podran amuntegar ni cremar a l'interior de la parcel·la. Aquestes s'hauran de dipositar a la deixalleria municipal.

Darrera actualització: 27.05.2019 | 10:22