Ràdio Begues esdevé model d'exemple per a altres municipis

Dilluns, 12 de març de 2018 a les 09:00

L'Ajuntament de Canyelles es fixa en el model de l'emissora beguetana per a la posada en funcionament de la seva ràdio local. Una delegació del consistori del Garraf ha visitat Begues per conèixer el projecte i les seves instal·lacions.

Begues ha rebut la visita d'una delegació de l'Ajuntament de Canyelles, encapçada per la seva alcaldessa Rosa Huguet. La població del Garraf es troba actualment en procés d'estudi per a la possible posada en marxa d'una emissora de ràdio al seu municipi, i en aquest procés d'estudi de models i anàlisi de projectes han volgut fixar-se en l'exemple de Ràdio Begues. La delegació de Canyelles ha estat rebuda per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, acompanyada de la regidora de Comunicació, Maria Llauradó, i l'equip tècnic de la ràdio. 

La primera part de la trobada s'ha desenvolupat a l'Ajuntament i ha servit per explicar el naixement del projecte de Ràdio Begues i tots els passos desenvolupats fins arribar a l'actual model de funcionament, el d'un servei públic professional fet des de la implicació ciutadana i de voluntariat. La comitiva s'ha traslladat després a l'estudi de Ràdio Begues, al Petit Casal, per entrar en l'anàlisi més tècnic sobre instal·lacions, equipament i model de programació i funcionament.

L'alcaldessa de Canyelles ha posat en valor el projecte beguetà i ha agraït la col·laboració de l'alcaldessa de Begues, tot felicitant-la pel model radiofònic implantat. Ambdues batllesses han coincidit a destacar la importància que el voluntariat, la ciutadania en general i el teixit associatiu ha de tenir en el món radiofònic local, entès no només com un mitjà de comunicació, sinó també com un element de cohesió social, de formació i d'interrelació ciutadana. Els equips tècnics d'ambdós ajuntaments s'han emplaçat a seguir col·laborant en els propers mesos i fins i tot s'ha comentat la possibilitat que, quan el projecte de ràdio local a Canyelles tiri endavant, Ràdio Begues pugui apadrinar de manera simbòlica la futura emissora del Garraf.

Darrera actualització: 12.03.2018 | 09:21

Imatges

Visita a Ràdio Begues