Recta final de diverses obres de millora urbanística i d'equipaments

Dimarts, 7 de maig de 2019 a les 09:00

A punt de finalitzar diversos treballs a la riera de Can Figueras, a la rotonda del carrer Agricultura i a la zona esportiva.

Ja són a la recta final diversos treballs de millora urbanística, de paisatge o d’instal·lacions com a la zona esportiva i als vestidors d’aquest equipament, a la rotonda del carrer Agricultura o a la riera de Can Figueras, entre el carrer Saragossa i el Camí Ral.

En aquest darrer cas, s’està convertint una zona molt deteriorada en un passatge exclusiu per a vianants i bicicletes i millorar així la mobilitat a la zona alhora que s’hi incorporen 300 metres quadrats d’espai verd. En concret, s’han creat dues zones verdes a banda i banda del passatge, que acaben unint-se a un espai de dimensions superiors situat en un dels laterals de la riera.

Per altra banda, a la rotonda del carrer Agricultura, que dona accés als barris de Can Bartró, Mas Ferrer, al cementiri municipal i al Parc del Garraf, s'ha creat una vorera d’1,5 metres d’amplada que segueix el marge de la vorera tot garantint així la seguretat i la comoditat de les persones que hi passen a peu, a més d’una illeta al mig de la variant per travessar-la amb seguretat.

Finalment, també avancen amb bon ritme les obres de millora dels accessos a la Piscina Municipal i dels nous vestidors d’aquest equipament situats entre el pavelló Jaume Viñas Pi i el camp d’esports. Es tracta d’un edifici de 484 metres quadrats que, a banda dels vestidors, també inclourà infermeria, sala de reunions, despatxos i magatzems. S’espera que es puguin utilitzar al juliol.

Darrera actualització: 07.05.2019 | 09:12