Reunió de grups de treball del procés Begues Cittàslow

Dijous, 20 de febrer de 2014 a les 00:00
El passat 19 de febrer es van reunir a la Sala de Plens de l’Ajuntament els grups de treball del procés participatiu Begues Cittàslow amb l’objectiu d’establir sinergies en les tasques comunes dels diferents grups.

Cada grup de treball està dividit en petits grups que treballen temàtiques concretes de cada àmbit, com ara iniciatives vinculades al turisme o a l’alimentació. El principal objectiu de l’assemblea va ser la d’ evitar duplicitats i establir llaços de col·laboració entre els grups.


D’altra banda, es van aclarir dubtes conceptuals, com ara la diferència entre horts urbans i horts comunitaris. Els primers són fruit d’una iniciativa municipal, adreçats a un segment de població determinat i fomenten el treball individual de cada persona en el seu tros de terreny. Els comunitaris sorgeixen a partir d’una iniciativa ciutadana amb suport municipal, estan adreçats a tota la població i prioritzen l’educació en valors per sobre de la producció.


Per últim, a la reunió es va decidir el tema i els torns de les persones que estaran a la carpa que es muntarà el proper diumenge 2 de març a la fira d’artesania, una iniciativa que es repetirà cada primer diumenge de mes amb l’objectiu de treballar temes vinculats al procés participatiu.

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:57