Reunió de l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull

Esteve i Rull han mantingut una reunió programada en el marc dels espais de treball habitual entre els dos organismes i han tractat aspectes com el desviament de les línies d'alta tensió, les obres de millora a la carretera amb Gavà o l'abocador del Garraf, entre altres.

Les reunions entre l'Ajuntament de Begues i la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat són periòdiques, per tal de trobar les millors solucions a les necessitats mediambientals del municipi. Així, en la reunió d'avui s'han tractat aspectes rellevants per al municipi, com trobar una solució definitiva a les línies elèctriques que travessen la trama urbana de Begues per l'avinguda Mediterrània, la part de l'abocador del Garraf inclòs dins el terme municipal o la propera execució de les obres de millora de la carretera de Begues a Gavà, entre altres temes.

La trobada, programada en el marc dels espais de treball habitual entre les dues administracions, ha coincidit amb la recent recepció per part de l'Ajuntament de l'informe d'Abast de l'Estudi d'Impacte Ambiental de les línies d'alta tensió. Per aquest motiu, bona part de la reunió ha tractat sobre aquest tema. Així, Rull s'ha compromès a fer el seguiment i continuar treballant al costat de l'Ajuntament de Begues en la recerca de la millor de les opcions possible, tant econòmicament com tècnicament i mediambientalment.

Finalment, s'ha acordat un calendari de reunions tècniques, emplaçant-se a fer un seguiment del procés endegat. Aquest compromís s'ha produït en la reunió que l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el primer tinent d'alcalde, Joan Molina, han mantingut avui, 6 d'octubre, a la seu de la Conselleria amb el conseller Josep Rull i el director de Polítiques Ambientals, Ferran Miralles.

Divendres, 6 d'octubre de 2017 a les 13:00
Darrera actualització: 06.10.2017 | 13:18

Imatges

trobada rull 02