Begues es prepara per ser la capital castellera del Baix Llobregat, l'1 de novembre

L'escola Sant Cristòfor acull, a partir de les dotze del migdia, la 23a Trobada Castellera de la comarca amb la participació d'una desena de colles.

Begues es convertirà l’1 de novembre en la capital castellera del Baix Llobregat. Una desena de colles castelleres celebraran a l’escola Sant Cristòfor la 23a Trobada Castellera de la comarca, a partir de les dotze del migdia. Una tradició que ha arribat a aplegar fins a 13 entitats però que aquest any ha vist reduïda la seva participació per culpa d’altres cites castelleres.

Des de la colla organitzadora, els Encantats de Begues, han explicat que per no allargar gaire la diada es realitzaran les entitats participants es dividiran en tres grups, de forma que sempre es construiran tres castells simultanis. Per a la colla beguetana, l’organització de la jornada és un repte forjat en l’experiència de les jornades castelleres de les darreres festes majors del municipi.

Les colles participants seran els Encantats, els Castellers de Gavà, els Castellers del Prat de Llobregat, la Colla Jove de l’Hospitalet, els Castellers de Castelldefels, el Cargolins d’Esplugues de Llobregat, els Matossers de Molins de Rei, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, els Castellers de l’Adroc i els Castellers de Sant Feliu de Llobregat.

Dimarts, 31 d'octubre de 2017 a les 10:00
Darrera actualització: 31.10.2017 | 09:46

Imatges

Trobada Castellera cartell