El Teatre El Goula presenta una programació amb obres teatrals de primer nivell

Intèrprets com Anna Sahun, Mima Riera o David Bagés trepitjaran l'escenari del Teatre El Goula amb obres com 'Paraules encadenades', 'Mala broma', 'Cabareta' i 'Dies de Festa Major'. Les entrades a tots aquests espectacles es poden comprar anticipades a la web del Teatre.

Reconegudes actrius i actors catalans passaran els propers mesos per l'escenari del Teatre El GoulaMima Riera, David Bagés, Ernest Villegas o Anna Sahun seran alguns d'aquests intèrprets amb obres com 'Paraules encadenades' (18 de febrer) o 'Mala broma' (19 de maig), i musicals com 'Cabareta' (17 de març). El 21 d'abril es representarà 'Dies de Festa Major'.

El 18 de febrer, doncs, a les 20 h, Mima Riera i David Bagés protagonitzaran el thriller psicològic 'Paraules encadenades', un joc macabre entre un assassí en sèrie i la seva víctima. La peça està realitzada per Produccions Bitò i està dirigida per Sergi Belbel sobre un text original de Jordi Galceran del 1995. El preu de l'entrada anticipada serà de 14,75 euros, mentre que a taquilla costarà 15,65 euros.

El 17 de març, a les 21.30 h, la música envairà el Teatre El Goula amb el muntatge 'Cabareta', interpretat per l'actriu Maria Molins i la música Bárbara Granados. La peça és un repàs a la història dels musicals del Paral·lel de Barcelona vist des d'una perspectiva de gènere amb referents a Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere, Ángel Pavslovsky o Guillermina Motta. Les entrades costen 12 euros anticipades, i 12,90 euros a taquilla.

'Dies de Festa Major' serà l'obra que es podrà veure el 21 d'abril, a les 17 h. Es tracta d'un muntatge de El Replà Produccions on s'expliquen diverses històries d'un poble que està a punt d'engegar la seva festa grossa. L'obra, dirigida a tots els públics, tindrà un preu d'entrada a 5,65 euros anticipada, i de 6,55 euros a taquilla.

El trimestre finalitzarà el 19 de maig amb 'Mala broma', a les 21.30 h, interpretada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz. L'espectacle planteja on estan els límits de l'humor, si es pot riure de tot i d'aquelles "bromes" que poden arribar a sortir malament. El preu de l'entrada serà de 12 euros anticipada i de 12,90 euros a taquilla.

Dimarts, 23 de gener de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 18.01.2018 | 17:44