Begues se suma a la commemoració del Dia Mundial de Lluita contra la Sida

Es distribuiran tríptics informatius i preservatius als bars nocturns. Una mesura que forma part d'una sèrie d'activitats de prevenció de la malaltia que han consistit també en una exposició al Punt Jove i tallers amb els alumnes d'ESO de l'Institut de Begues.

Avui, 1 de desembre, és el Dia Mundial de Lluita contra la Sida. I per a commemorar-lo, l'Ajuntament de Begues repartirà gratuïtament preservatius i tríptics informatius als bars nocturns del municipi, un repartiment que s'allargarà tot el cap de setmana. També repartirà llacets vermells entre el personal del consistori.

A més, des d'ahir hi ha penjada una pancarta amb aquest llaç vermell al balcó de l'Ajuntament fins dimarts, 5 de desembre. I fins a l'11 de desembre, al Punt Jove del Centre Cívic El Roure es pot veure una exposició de sensibilització sobre la malaltia titulada 'Sex o no sex?', muntada pel Pla de Prevenció de les Addiccions.

Aquesta mostra també es va poder veure a l'Institut de Begues entre el 20 i el 23 de novembre. Els alumnes de tercer d'ESO la van visitar per a posteriorment realitzar diversos tallers sobre la prevenció d'aquesta malaltia que afecta més de 36 milions de persones a tot el món, segons l'ONU.

La intenció de l'Ajuntament de Begues amb totes aquestes activitats és la de promoure hàbits saludables per a la prevenció del contagi, a més d'informar i orientar totes aquelles persones que tenen dubtes sobre les qüestions relacionades amb la Sida, una infecció que l'any passat va causar prop d'un milió de morts a tot el món.

Divendres, 1 de desembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 30.11.2017 | 22:14

Imatges

Expo sida 02 Expo sida 03 Expo sida 04