Els centres educatius de Begues obren les seves portes de cara a la preinscripció del curs 2018-2019

Dijous, 15 de febrer de 2018 a les 09:00

El Col·legi Sant Lluís serà el primer en celebrar la jornada de portes obertes (aquest diumenge), mentre que l'Insitut de Begues i l'escola Sant Cristòfor realitzaran aquesta jornada al març i la llar d'infants El Guinyol, a l'abril.

Els centres educatius de Begues preparen ja les seves jornades de portes obertes de cara al període de preinscripció per al curs 2018-2019, període que tindrà lloc a l'abril. El Col·legi Sant Lluís serà el primer a obrir les seves portes. Serà diumenge, 18 de febrer, d'onze del matí a les dues de la tarda. Hi ha previstes diverses activitats, exhibicions i tallers, a més de l'actuació de la colla castellera dels Encantats de Begues, al migdia.

L'Institut de Begues celebrarà la jornada de portes obertes el 5 de març, a partir de les sis de la tarda, mentre que l'escola Sant Cristòfor realitzarà una reunió informativa sobre P3 el dia 7 de març i la jornada de portes obertes el 13 de març de tres a cinc de la tarda. Finalment, la llar d'infants El Guinyol obrirà les seves portes a l'abril, en una data encara per concretar que oscil·la entre els dies 10 i 21.

Pels alumnes de Batxillerat, la preinscripció serà al maig. Després del període d'acceptació de les sol·licituds i de la publicació de les llistes definitives de places, el termini de matriculació serà al juny, tot variant les dates segons cada centre educatiu o cicle. Per a més informació, es pot consultar la web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 16.02.2018 | 09:24