Begues acull la darrera prova del Mundial de Bicicletes de Muntanya Elèctriques

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 09:00

La competició es desenvoluparà aquest dissabte, 5 d'octubre, en diferents ubicacions en funció de la prova. A Begues es disputarà la modalitat d'enduro, que tindrà lloc a l'entorn a la Clota.

Aquest cap de setmana, Begues serà l'escenari del primer Campionat del Món de bicicletes de muntanya elèctriques. La prova, en la qual participaran una cinquantena de ciclistes, tindrà lloc dissabte als entorns de la Clota.

La competició consta de dues modalitats de bicicleta de muntanya: XC, que es disputarà en els termes municipals de Castelldefels i Gavà, i enduro, que és la que es podrà veure a Begues, dissabte 5 d'octubre, ​de 9.30 a 13.30 h.

La competició es pot desenvolupar gràcies a l'acord signat entre l'Ajuntament de Begues, l'empresa i els organismes organitzadors de l'esdeveniment i l'Associació de Propietaris Forestals i Agrícoles de Begues. També disposa dels informes favorables de la Diputació de Barcelona i l'autorització de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

El Mundial de bicicletes de muntanya elèctriques (World e-Bike Series n'és el nom oficial) forma part del calendari de la Unió Ciclista Internacional. Ha estat format per quatre proves: Mònaco (14 d'abril), Suïssa (5 de maig), Itàlia (8 de setembre) i ara Catalunya.

Darrera actualització: 02.10.2019 | 20:47