Tot a punt per a gaudir de la piscina municipal a l’aire lliure

La instal·lació obre portes aquest diumenge, en la que serà la primera temporada d’estiu després que l’Ajuntament hagi recuperat la gestió de la piscina. Les persones usuàries empadronades a Begues disposaran d’una bonificació del 50% respecte els preus generals.

L’accés il·limitat a la piscina descoberta de Begues durant tot l’estiu costarà 70 euros per als adults empadronats al municipi. Per als infants i joves, el preu serà de 51 euros, mentre que per als majors de 65 anys baixarà fins als 49 euros. Els menors de 5 anys, fills o filles d’abonats, no pagaran entrada. D’aquesta manera els preus que s’apliquen a la ciutadania beguetana gaudiran d’una bonificació del 50% respecte dels preus d’accés general. L'horari d'accés serà de 10.30 a 20 h tots els dies de la setmana.

Pel que fa als preus de la matrícula, la Piscina Municipal de Begues ofereix diferents descomptes i promocions al llarg de tot l’estiu per obtenir-la de franc o amb diferents nivells de rebaixa en funció de les dates en les quals es formalitzi. 

L’objectiu del govern municipal és facilitar l’accés de beguetans i beguetanes a les instal·lacions de la piscina municipal tot potenciant el gran atractiu que suposa la instal·lació descoberta. En paral·lel, es continua invertint en la millora de les instal·lacions i serveis, actuant tant en les seves infraestructures com en l’adquisició de nou material al servei de la pràctica esportiva.

Divendres, 23 de juny de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 23.06.2017 | 10:18