Tot a punt per a la 19a Caminada de Festa Major

L'esdeveniment tindrà lloc diumenge, 15 de juliol, a partir de les sis de la tarda. La sortida i l'arribada seran al Centre Cívic El Roure. El recorregut consta de 12,5 quilòmetres que passaran per diverses masies de la zona sud de Begues. Les inscripcions es formalitzen una hora abans de la Caminada.

Diumenge, 15 de juliol, se celebrarà la dinovena edició de la Caminada de Festa Major que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració del Centre Excursionista de Begues. La sortida serà a les sis de la tarda des del Centre Cívic El Roure. Les inscripcions s’han de formalitzar des d’una hora abans al mateix punt de sortida. Un any més, l’acte servirà també per recollir aliments per a Càritas Parroquial, Rebost Solidari.

La Caminada, que constarà de 12,5 quilòmetres, passarà per Can Rigol i Can Térmens, i prop d’unes barraques restaurades fins a Mas Roig. Després es continuarà per l’antic camí de Sitges fins a la masia de la Creu i, després d’un tram de 200 metres per la pista de la Plana Novella, es pujarà per un corriol fins a Puig Moltó. Després se seguirà cap a Can Vallès i Can Quiteri fins a la Clota.

Des d’aquest punt s’iniciarà el retorn a Begues passant per Mas Trabal. Després de creuar la pista de la Clota s’iniciarà una pujada pel mig del bosc que menarà fins a les runes de Cal Begues, Cal Viudo i Ca n’Enfruns. Seguint el camí del costat de la carretera i passant pel Pati i Cal Gepis, les persones participants arribaran al Centre Cívic El Roure, on hi haurà avituallament d’aigua i fruita, a més d’un record de la Caminada.

Tot el recorregut estarà degudament marcat amb cintes de plàstic. Tot i que serà una Caminada amb poques dificultats i a l’abast de tothom, es recomana portar calçat adequat i un bastó, aquest estri especialment útil a les baixades. Hi haurà avituallament de líquid cada sis quilòmetres, aproximadament, però l’organització recomana que cadascú porti aigua. Cap a dos quarts de nou del vespre se sortejaran diversos obsequis cedits pels patrocinadors. També es recomana no portar animals a causa de possibles deshidracions.

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 10.07.2018 | 09:04