El Carnet Jove Begues celebra divendres el seu 1r aniversari amb una festa a l'Escorxador

Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 09:00

L'esdeveniment, que tindrà lloc entre les 17 i les 21 h, consistirà en música en directe, un 'escape room' i el sorteig d'un 'hoverboard'. Per assistir-hi caldrà disposar del Carnet Jove Begues.

El Carnet Jove Begues compleix un any. I, a més a més, s'ha assolit la xifra de les 400 persones usuàries d'aquest servei municipal. Per a celebrar-ho, l'Ajuntament organitza una festa divendres, 4 d'octubre, a l'Escorxador (de 17 a 21 h).

L'esdeveniment, al qual només es podrà accedir amb el Carnet Jove Begues, comptarà amb música en directe a càrrec de DJ i també es podrà participar en un escape room consistent en salvar uns ostatges segrestats en un màxim d etemps determinat.

A més, i com a colofó, se sortejarà un hoverboard (transportador personal equilibrat) entre totes les persones assistents. Per aconseguir aquest aparell és imprescindible que la persona guanyadora es trobi físicament en el moment de la rifa.

Per a totes aquelles persones que vulguin anar a la festa però que encara no disposin del Carnet Jove Begues, el poden gestionar a la web del servei o a l'entrada de l'Escorxador se'l podran fer el mateix dia de l'esdeveniment. Consulteu-ne els requisits.

Darrera actualització: 30.09.2019 | 19:18