Begues vol una Festa Major cívica i respectuosa amb el medi ambient

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 09:00

En el marc de la campanya 'Fem-ho Bé', l'Ajuntament inicia la substitució paulatina dels gots de plàstic per vaixelles biodegradables o de vidre, a més de prescindir dels grans embalatges, i demana a la ciutadania l'ús correcte dels contenidors de la brossa selectiva.

Aviat començarà una nova Festa Major a Begues que omplirà els carrers, les places i els equipaments municipals d'activitats que aplegaran molta gent. Per això, a més de ser divertida i segura, des de l'Ajuntament també es vol que aquest esdeveniment sigui cívic i net.

En aquest sentit, el consistori beguetà ha posat en marxa una campanya de conscienciació en el marc del Fem-ho Bé, amb bé de Begues que pretén transformar la Festa Major en un esdeveniment sostenible que generi la menor quantitat de residus. Una tasca que interpel·la tant a l'Ajuntament com a la ciutadania.

La campanya Fem-ho Bé es va posar en marxa a principis d'any amb un seguit d'accions per aconseguir una millor gestió dels residus i una major consciència cívica (com la instal·lació de nous contenidors o la incidència en la recollida dels excrements dels gossos, entre d'altres) ambdós objectius plasmats també en la nova Ordenança de Civisme.

Així, aquesta Festa Major l'Ajuntament ha reduït els materials d'un sol ús i els grans embalatges, de manera que els gots de plàstic seran substituïts paulatinament per vaixelles biodegradables o de vidre segons les activitats. A la ciutadania es demana l'ús correcte dels contenidors de recollida selectiva que es trobaran en els actes de més afluència.

Darrera actualització: 16.07.2019 | 21:24