L'Ajuntament agraeix la implicació de la ciutadania, les entitats i el personal municipal en l'èxit de la Festa Major

Dimarts, 30 de juliol de 2024

La Festa Major d'enguany, la qual va acabar diumenge, ha estat un èxit de participació, gràcies a una programació variada i a la implicació de les entitats i les persones que han fet possible les diferents activitats.

Diumenge es va posar el punt final a la Festa Major 2024. Un esdeveniment que, entre el 24 i el 28 de juliol, ha omplert els carrers del poble d'una trentena d'activitats organitzades per l'Ajuntament de Begues i per entitats locals i que han comptat amb una elevada participació.

Per aquest motiu, des del consistori beguetà es fa una valoració molt positiva d'aquesta Festa Major, tant pel que fa a la participació com pel civisme que s'hi ha viscut en les activitats organitzades i, per tant, en la implicació de la ciutadania perquè la festa fos un èxit.

En aquest sentit, l'Ajuntament vol agrair a tota la gent que ha participat en la Festa Major, no només aquella que hi ha contribuït anant a les activitats, sinó especialment a aquelles que s'hi han involucrat organitzant-ne i també als treballadors municipals que les han fet possible.

Si voleu reviure els millors moments de les diferents activitats que han conformat el programa de la Festa Major, ho podeu fer a la galeria d'imatges i al canal de vídeos de la web municipal.

Darrera actualització: 29.07.2024 | 23:07