Cap de setmana amb la gastronomia asturiana-catalana

Dilluns, 15 de març de 2010
El Consell Comarcal promou la cuina d’ambdues comunitats a través dels restauradors del Baix Llobregat

El consorci de Turisme del Baix Llobregat amb la col.laboració de l'Ajuntament de Begues, ha organitzat per als dies 20 i 21 de març el cap de setmana gastronòmic asturcatalà de la comarca.

La proposta és un recorregut a peu pel Parc Agrari per a conèixer la història i el present de la Carxofa del Prat i es començarà visitant una exposició "La Carxofa Prat". Tot seguit hi haurà una visita als camps de carxofa, on es podrà escoltar les explicacions d'un pagès.   L’activitat continuarà amb un taller de tast, en el que s'oferiran una mostra dels productes que participaran en el menú. i en el que els restauradors de la comarca, a Begues el restaurant Cal Paulo, han volgut adherir-se voluntàriament tot elaborant plats amb els protagonistes d’aquesta campanya: el Pota Blava, la Carxofa Prat, el formatge Afuega’l Pitu i la Faba asturiana.

La durada de la visita serà de unes 3 hores, el lloc de trobada serà a l'aparcament de l'estació de tren del Prat de Llobregat i els horaris de la visita seràn a les 9 h, 10h i 11h. La primera part de l'activitat és totalment gratuïta i  caldrà fer la inscripció prèviament trucant al tel. 93.378 81 900 ó enviant un correu electrònic a info@elcampcasa.com .

Darrera actualització: 9.08.2016 | 09:47