L'Ajuntament de Begues edita una guia d'activitats extraescolars per al curs 2024-2025

Dimecres, 18 de setembre de 2024

El document vol aprofundir en el concepte d'Educació 360, una iniciativa educativa, social i política que planteja connectar els aprenentatges que es produeixen en tots els temps de la vida de les persones.

L’alumnat de Begues ja disposa de la guia d’activitats extraescolars, un document editat per l’Ajuntament per descobrir totes aquelles activitats que els infants d’entre tres i dotze anys poden fer al poble fora de l’horari lectiu.

La guia pretén facilitar a les famílies, de forma pràctica i resumida, el ventall d’opcions formatives, esportives, musicals, artístiques, lúdiques o culturals que es poden trobar a Begues aquest curs escolar 2024-2025 que acaba de començar.

Es tracta d’una trentena de propostes impulsades per una quinzena d’entitats i empreses que permetran a les famílies de Begues conèixer les diferents opcions que poden fer els infants, amb els horaris i les condicions.

Concepte d'Educació 360

El document vol aprofundir en el concepte d’Educació 360. Segons la regidora d’Educació, Raquel Agustí, aquest concepte "connecta temps, espais, aprenentatges i agents educatius al poble i ofereix millors oportunitats per a tothom, sense exclusions".

Agustí ha afegit que en el concepte d’Educació 360 es proposa "que el model educatiu promogui i incorpori també les oportunitats educatives que avui es troben fora del sistema escolar, com les activitats extraescolars, entre altres".

A banda de la versió impresa, la guia es troba actualitzada en versió digital, amb totes les novetats d’última hora. Descarrega't la guia d'activitats extraescolars.

Darrera actualització: 17.09.2024 | 16:35