>L’Encantada està elaborada amb ordi maltejat, artemisa, herba-lluïsa, mores i mel. Tal com és habitual en les cerveses prehistòriques, no conté llúpol i s’ha decantat, fet pel qual conserva el llevat.
>Un cop degustada i acompanyada d’un petit refrigeri gentilesa del Celler d’en Sadurní, es projectarà el documental “La cova dels somnis oblidats”, una interessant visió de la tasca arqueològica i investigadora en prehistòria. El doctor Josep Maria Fullola, catedràtic de prehistòria de la Universitat de Barcelona, comentarà el documental.
>Segons l’acord de col·laboració amb l’Institut de Cervesa Artesana, la compra i el consum de la cervesa Encantada suposaran una ajuda financera a la tasca d’investigació de l’equip de CIPAG en els jaciments vinculats al projecte de recerca “Les comunitats prehistòriques al massís de Garraf nord. Orígens, genètica, patrons d’assentament, fets culturals, recursos i mobilitat durant la prehistòria recent”.