L'edifici de Can Torres, actualment seu de l'Ajuntament de Begues, va ser construït com a casa d'estiueig de la família Torres Vilaró, de Barcelona, a principis del segle XX. És un exemple interessant de Modernisme popular, projectat pel mestre d'obres Jacint Torres Reyató. La seva arquitectura, molt eclèctica, està inspirada en part en la Casa Vicenta Vilaró, situada al número 33 de la Rambla de Barcelona (actual Hotel Ramblas). A Can Torres va viure el fill de Jacint i Vicenta, Ramir Torres Vilaró, qui després ha donat nom al carrer que avui és un dels eixos principals del nucli urbà.
La torre és un edifici rectangular de parets de pedra vista i cantoneres de maó, cobert a dues aigües i coronat per un petent ràfec de fusta. La façana principal ofereix una policromia impactant amb la combinació de frisos de ceràmica decorada amb motius plenament modernistes, procedents de la fàbrica Pujol i Bausis d'Esplugues de Llobregat. La façana que dóna al carrer Onze de Setembre queda presidida per un porxo de dues plantes, resolt amb elements de pedra artificial d'arrel eclèctica, igual que els finestrals de la façana principal.
A l'interior, algunes peces de la planta baixa conserven elements de la decoració original, amb paviments de mosaïc hidràulic i arrambadors de rajola amb les inicials T i V del promotor.
El 1965 s'hi va instal·lar la casa de la vila i el jutjat de pau. Per aquest motiu es va construir una petita cel·la de detenció darrere de la casa, al lloc on hi havia el jardí, que era una petita habitació amb una reixa i un llit a l'interior. En la darrera rehabilitació de l'edifici, el 1992 el jardí posterior va ser transofrmat en plaça d'accés i tot això va desaparèixer.
Als números 18, 19, 21 i 34 de l’avinguda de Torres i Vilaró hi podem trobar altres cases modernistes i noucentistes amb decoracions de rajoles policromades, motllures vegetals o geomètriques en relleu i baranes i tanques de ferro forjat, com Vil·la Angela, Casa Ubach o Can Cortada.