Notícies

 • Especial Ràdio Begues - Entrevista a Mercè Esteve Mercè Esteve: "En aquests moments el que interessa és preservar la salut de tothom" 23 de març de 2020

  En una entrevista a Ràdio Begues, l'alcaldessa de Begues explica les mesures preses des de l'Ajuntament per pal·liar la crisi del coronavirus al municipi i insta la ciutadania a no sortir de casa per a evitar el contagi de la covid-19.

 • PoliciaLocal Primeres multes per saltar-se el confinament 20 de març de 2020

  A Begues ja s’han imposat sancions de més de 600 euros per aquelles persones que circulaven pel carrer sense una causa justificada i recollida pel Decret d’Estat d’Alarma. El confinament és l’única opció real, hores d’ara, per evitar la propagació del coronavirus.

 • GentGran Accions per fomentar la socialització de la gent gran confinada 19 de març de 2020

  Des de l'inici de la crisi del coronavirus l'Ajuntament de Begues ha mantingut el seguiment directe a la gent gran del poble que requereix de suport social. Des de l'Espai Nou s'ha gestionat el Servei d'Àpats i des de Serveis Socials s’han coordinat les necessitats a través dels serveis d'Atenció Domiciliària, en coordinació amb el Consell Comarcal, i de Teleassistència que presta la Diputació. Ara es fa un pas més, posant en marxa mesures de foment de la socialització per a un col·lectiu especialment vulnerable a l'aïllament i la solitud.

 • Ajuntament Suspensió del pagament de taxes dels serveis municipals tancats 18 de març de 2020

  Els tributs que havien de girar-se aquests dies, quedaran aturats fins que se superi la fase d’alarma. A més, l’Ajuntament de Begues establirà mecanismes per compensar la part proporcional de les taxes ja pagades referides a serveis que han hagut de tancar aquests dies, com són la Llar d’Infants, la Piscina Municipal o les terrasses de bars i restaurants.

 • Concurs del cartell de la Festa Major 2020 Convocat el concurs del cartell per a la Festa Major de Begues 18 de març de 2020

  Les obres candidates s'hauran de presentar al Centre Cívic El Roure quan aquest reobri. La persona guanyadora s'emportarà 400 euros de premi.

 • Portal de tràmits electrònics El portal de tràmits de l'Ajuntament de Begues, a ple rendiment 17 de març de 2020

  A causa de la crisi sanitària del coronavirus, l'OAC només atén la ciutadania per telèfon o bé telemàticament. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Begues es recorda que al web municipal es pot trobar el Portal de Tràmits, des d'on es poden realitzar la major part de gestions amb l'administració.

 • Ban Alcaldia BAN D'ALCALDIA 15/03/2020 15 de març de 2020

  Reproduïm el Ban d'Alcaldia dictat aquest diumenge, 15 de març, en relació a l'Estat d'Alarma decretat, tot recollint les principals mesures en vigor al nostre municipi.

 • Foc al bosc Diumenge comença la prohibició de foc al bosc 13 de març de 2020

  La Generalitat inicia la campanya anual de prevenció d'incendis forestals amb la prohibició d'encendre foc en terrenys forestals entre el 15 de març i el 15 d'octubre.

 • Mesures preventives del coronavirus Tancament dels equipaments municipals i escoles per evitar el contagi del coronavirus 12 de març de 2020

  L'Ajuntament de Begues amplia les mesures de prevenció per a evitar el contagi del COVID-19 anunciades ahir.

 • Comunicat Mesures preventives en relació al Coronavirus 11 de març de 2020

  Tot i que a hores d'ara no s'ha detectat cap cas de contagi a Begues, l'Ajuntament ha pres una sèrie de mesures preventives per minimitzar les possibilitats de contagi entre la població. 

 • L'Ajuntament de Begues ja és entitat de registre de l'idCat L'Ajuntament de Begues ja és entitat de registre de l'idCat 10 de març de 2020

  Es tracta d'un certificat d'identificació digital que permet realitzar tràmits i gestions telemàticament amb les administracions públiques.

 • Taula rodona. 'Ser dona avui' Ser dona avui. Taula rodona per celebrar el 8M 9 de març de 2020

  L'acte tindrà lloc demà dimarts a les 19 h al Centre Cívic El Roure i hi participaran diverses beguetanes de diferents perfils personals i professionals.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 20:25
Darrera actualització: 18.09.2019 | 20:25